Častno članstvo Domoljubnega društva POLGAROR

V petek 22. januarja 2010 se je delegacija Policijskega veteranskega društva Sever za Pomurje udeležila svečane skupščine domoljubnega društva POLGAROR, ki je potekala v kraju Magyarszombatfa na Madžarskem.
Društvo POLGAROR je na Madžarskem zelo prepoznavno, saj pod okriljem njihove zveze aktivno deluje preko 500.000 članov, v svojem članstvu pa združuje najvidnejše družbene in gospodarske predstavnike madžarske države.

Obe društvi že vrsto let povezuje odlično prijateljsko in partnersko obmejno pokrajinsko sodelovanje.  Med prireditvijo so člani društva POLGAROR podelili Cirilu Magdiču,  predsedniku PVD Sever za Pomurje, svečano listino in naziv ČASTNI ČLAN DRUŠTVA. »Častni naslov ima dve plati. Po eni strani je to priznanje dobremu dosedanjemu delu, po drugi strani pa tudi obveza za v bodoče«, je v zahvalni besedi na skupščini povzel predsednik Magdič Ciril in se za prejete časti iskreno zahvalil.