Obeležitev dneva policije na območju Policijske uprave Ljubljana

Tacen

Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana so v sredo, 18. junija 2014 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu.

Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v počastitev dneva policije in dneva državnosti v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in direktor Uprave uniformirane policije GPU mag. Srečko Jarc podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana, predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka pa znake osamosvojitve novim članom društva.

Program so popestrili folklorna skupina Folklora iz Cerkelj na Gorenjskem ter sekstet policijskega orkestra.

Po uradnem delu programa je sledilo družabno srečanje.