Prvenstvo članov Sever v veleslalomu

Maribor

V četrtek 20. januarja je Policijska uprava Maribor v sodelovanju z PVD Sever Maribor, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedla prvenstvo policije v veleslalomu za delavce Policije, MNZ in člane Združenja Sever.

Tekmovanje je potekalo na snežnem stadionu pod Pohorjem. Tekme se je udeležilo 69 od 90 prijavljenih članov policijskih veteranskih društev Sever. Marljivi delavci SK Branik Maribor - Smučarska šola Pohorje, so v danih vremenskih in snežnih pogojih pripravili optimalno progo, ki je zdržala več kot 250 tekmovalcev. Na zelo zahtevni progi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškod pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Ob prijetnem vzdušju, ki so ga gostiteljem pomagali soustvarjati tudi "Koranti 311« iz Ptuja in živa glazba v šotoru ob izteku, so bile najboljšim posameznikom v posameznih kategorijah podeljene medalje, najboljšim ekipam pa pokali.