Srečanje s svojci padlih policistov v vojni 91´

Podgorje pri Slovenj Gradcu

Policijsko veteransko društvo (PVD) Sever za Koroško je v sodelovanju z PVD Sever Maribor in Celje ter ob pomoči Zveze policijskih veteranskih društev Sever pripravilo prednovoletno srečanje s svojci padlih policistov v vojni za Slovenijo - Bojana Štumbergerja, Željka Ernoića, Marijana Doblška, Roberta Hvalca, Stanislava Straška in Franca Šostra. Srečanje je bilo v četrtek 8. decembra 2017 v gostišču Kovač v Pogorju pri Slovenj Gradcu.

Srečanja so se udeležili svojci Andreja, Petra in Marjeta Štumberger, Marijan Doblšek, Breda Rožič, Martina in Dragutin Ernoić, Zofija Šoster in Suzana Furek. Zahvalili so se jim za prispevek njihovih bližnjih in jim izročili simbolna novoletna darila.

Udeležence srečanja so nagovorili Vinko Mlinšek, predsednik PVD Sever za Koroško, dr. Tomaž Čas, predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever, Andrej Čas, župan Mestne občine Slovenj Gradec in Jože Senica, direktor Policijske uprave Celje.

Foto: Brane Gradišnik