Ustanovljen Klub Veteran

Klub Veteran sta ustanovili ZVVS in Združenje Sever s ciljem, da se veteranke in veterani bolje spoznamo med seboj, da bolje spoznamo svojo domovino Slovenijo, njeno zgodovino in življenje v njej. Na ta način si želimo postati prijatelji tudi z vojnimi veterani drugih držav, spoznati njihovo zgodovino in življenje pri njih. Vse skupaj bomo počeli z iskreno in resnično željo po miru, prijateljstvu in sodelovanju.
Kako KLUB deluje?

Vsak član ali članica lahko na sedežu svoje organizacije /OZVVS-ja ali PVDS/, dobi brošuro kluba VETERAN s seznamom ponudnikov in posebno »kartico ugodnosti«, na katero si bo vpisal svoj priimek in ime ter številko svoje članske izkaznice v veteranski organizaciji. Posameznik bo lahko uveljavljal popust le s svojo člansko izkaznico in »kartico ugodnosti«, ki ni prenosljiva na drugo osebo. Ponudniki storitev so se obvezali, da bo njihov popust veljal najmanj za dobo 5 let. Ponudniki bodo imeli na vidnih mestih nalepljeno našo klubsko nalepko.

Za člane ZVVS in ZPVD Sever je kartica ugodnosti brezplačna!

Več informacij o klubu in ponudnikih ugodnih storitev dobite na spletni strani kluba Veteran: www.veteranclub.org