6. državno prvenstvo ZPVD Sever in Policije v veleslalomu

Golte 19.1.2018

V petek 19. januarja 2018 je PVD Sever za celjsko območje v sodelovanju s Policijsko akademijo in Zvezo policijskih veteranskih društev Sever izvedel 6. državno prvenstvo ZPVD Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2018.

Zmagovalna ekipa PVD Sever Zasavje

Zmagovalna ekipa PVD Sever Zasavje

Pri izvedbi tekem na smučišču SC Golte so se še posebej izkazali člani PVD Sever – Mozirje in pripadniki Policijske postaje Mozirje.

Na dobro pripravljeni progi je v kategoriji SEVER startalo 85 (od 94 prijavljenih) tekmovalcev iz 9 društev Sever, v kategoriji POLICIJA pa je startalo 181 (od 196 prijavljenih) tekmovalcev iz 13 ekip Policije. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškodb pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj in pokalov je bila ob 16. uri v prostorih hotela Golte. Zbrane sta nagovorila dr. Tomaž Čas, predsednik ZPVD Sever in Janko Goršek, nekdanji generalni direktor Policije. Pri podeljevanju medalj in pokalov najboljšim ekipam in posameznikom/cam sta sodelovala v kategoriji SEVER mag. Darko Repenšek, predsednik komisije za šport pri ZPVD Sever, v kategoriji POLICIJA pa Vili Bezjak, komandir Policijske postaje Mozirje.

 

Foto: Gradišnik Brane