Seminar za sekretarje OZVVS in društev Sever

Rocenska 56

19. oktobra 2019 je v prostorih Policijske akademije v Tacnu potekal seminar za sekretarje in urejevalce spletnih strani območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo (OZVVS) in policijskih vetgeranskih društev Sever (PVDS). Seminar sta vodila generalna sekretarja ZVVS Mitja Jankovič in ZPVDS Anton Pozvek.

PROGRAM:

09.00 – 09.50    predstavitev socialnih ukrepov za vojne veterane (veteranski dodatek, varstveni dodatek…) – izvajalec Jože Matjašič, CSD - velika predavalnica 1

09.50 - 10.00    odmor

10.00 – 12.00    uporaba Facebook-a (odpiranje strani, urejanje strani, varnost na FB …) – izvajalec Iztok Grilc – velika predavalnica 1

12.00 – 13.00    kosilo

13.00 – 15.00    predstavitev spletne strani OZVVS, ZVVS za 1. skupino (upravljalci spletnih strani) – izvajalec Darko Kropf  - velika predavalnica 1

13.00 – 15.00    operativne zadeve (financiranje v 2020, izdelava LNS s SV in Policijo za 2020, letnega poročila za 2019 in programa aktivnosti v 2020 za MORS, usklajevanje terminov, sodelovanje na prireditvah, obveščanje, poročanje…) – mala predavalnica 2

Foto: Mitja Jankovič, Anton Pozvek