Počastitev dneva Policije na območju PU Ljubljana

Tacen

Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana so 19. junija organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu.
Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v počastitev dneva policije in dneva državnosti v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in direktor Policijske akademije Danijel Žibret podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana, predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka pa znake osamosvojitve novim članom društva.

Na prireditvi sta nastopila otroški pevski zbor OŠ Vič pod vodstvom mentorice Alenke Kovačič Divjak in glasbena skupina Sever.

Po uradnem delu programa je sledilo družabno srečanje. Dogajanje na družabnem srečanju v Tacnu smo popestrili s predstavitvijo Programa Svit, saj je Združenje Sever od januarja letošnjega leta podpornik in promotor tega programa.