7. državno prvenstvo Zveze policijskih veteranskih društev Sever v veleslalomu

SC Golte

V sredo 6. februarja 2019 je Policijsko veteransko društvo (PVD) Sever za celjsko območje v sodelovanju z Zvezo policijskih veteranskih društev (ZPVD) Sever izvedelo 7. državno prvenstvo ZPVD Sever v veleslalomu 2019. Pri izvedbi tekme na smučišču SC Golte so se še posebej izkazali člani PVD Sever za celjsko območje – odbor Mozirje.

Na dobro pripravljeni progi in prelepem vremenu je v startalo 76 (od 88 prijavljenih) tekmovalcev iz 10 društev Sever. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškodb pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj je bila ob 14. uri na terasi hotela Golte. Zbrane je nagovoril dr. Tomaž Čas, predsednik ZPVD Sever. Medalje in pokale najboljšim ekipam in posameznikom/cam so podelili dr. Tomaž Čas, predsednik ZPVD Sever, Mateja Udovč, poslanka v državnem zboru RS in mag. Darko Repenšek, predsednik komisije za šport pri ZPVD Sever. Zaključno slovesnost je obogatil nastop trobilnega kvarteta policijskega orkestra.

 

Foto: Gradišnik Brane in Janez Portir